Verschillende webmail aanbieders


Verschillende webmail aanbieders

Webmail is een van de meest gebruikte vormen van communicatie. Er zijn dan ook veel verschillende aanbieders. Met elk hun eigen mogelijkheden met hierbij natuurlijk zowel voor- als nadelen. In dit artikel lichten we enkele aanbieders toe. Zo heb je een klein overzicht van de verschillende mogelijkheden en kun je een goede keuze maken, wanneer je kiest voor een webmail aanbieder. Zo heb je nooit meer problemen om bij je mail te komen.

Gmail

Gmail is een webmail wat wordt aangeboden door Google. Het mailprogramma van Gmail is overzichtelijk. Je krijgt al je mails binnen in je postvak IN, maar je kunt ook verschillende labels maken. Hierdoor kun je je mail makkelijk ordenen en ben je nooit meer iets kwijt. Wanneer je een mailadres aanmaakt met Gmail heb je meteen ook toegang tot Google Drive. Hier kun je verschillende foto’s, video’s en bestanden in opslaan. Deze bestanden kun je makkelijk delen met anderen.

 

Outlook

Net als Gmail is Outlook erg makkelijk om te gebruiken. Het is een overzichtelijke website en ook bij Outlook kun je verschillende mappen maken om je mail te ordenen. Naast email, kun je bij Outlook ook gebruik maken van een online agenda en van OneDrive. Je kunt met je Outlook mailadres inloggen op OneDrive en hier kun je verschillende bestanden opslaan. Het voordeel van OneDrive is dat je ook offline bij je bestanden kunt.

 

Ziggo webmail

Wanneer je gebruik maakt van internet van Ziggo, kun je ook inloggen op Ziggo webmail. Als je hebt ingelogd heb je toegang tot je mail, maar ook tot je agenda en adresboek. Net als bij bovenstaande webmail aanbieders kun je ook bij Ziggo Mail je bestanden opslaan. Zo kun je deze nooit kwijtraken wanneer er iets gebeurt met je computer. Een ander voordeel van Ziggo Mail is dat je ook je socialmedia-accounts kunt toevoegen aan je account, zodat je hier meteen een overzicht van ziet wanneer je inlogt.


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *